Дитяче свято у Воловці: засвічення дитячої Новорічної ялинки та конкурс естрадної пісні "Крок до зірок"

19 грудня 2008 року відбулося районне дитяче свято, на яке з’їхалися учні зі всіх шкіл Воловеччини.
Організаторами святкового дійства виступили працівники Центру позашкільної роботи та дитячої творчості.
В програму свята включено зразу два масових заходи – засвічення дитячої Новорічної ялинки та ІІІ районний конкурс естрадної пісні «Крок до зірок».
Районне свято розпочали ведучі Аліна Лохаївська, вихованка Центру позашкільної роботи та дитячої творчості, учениця 10 класу Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст.. , методист районного Будинку культури Наталія Повідайчик, хор Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст. ( керівник Мар’яна Калитич). Вихованці ЦПРДТ, учні Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст.. Валентина Тичка, Богдана Яким та Галина Яким перетворилися на маленьких діток-ангелів, що спустилися з неба в підмогу святому Миколаю-Чудотворцю, який приніс дітворі багато подарунків та чудес, одне з яких – це сяйво Новорічної ялинки.
Малечу прийшли привітати голова Воловецької районної державної адміністрації Михайло Іванович Реблян, начальник відділу освіти РДА Марія Андріївна Полянчич.
Та на цьому свято не закінчилось, бо численних прихильників естрадної пісні чекав справжній парад маленьких зірочок, які демонстрували свій вокал та артистизм на сцені. У фінал конкурсу ( відбірковий тур відбувся 16 грудня в Центрі позашкільної роботи та дитячої творчості ) було допущено 30 учасників з 4 вікових категорій : А- 6-9 років, B – 10-12 років, C – 13-14 років, D – 15-17 років.
Критерії оцінювання були досить суворими. Це чистота інтонації, краса тембру і сила звуку, володіння динамікою звуку, артистизм і виразність, відповідність пісні віку учасника, майстерність виконання, аранжування, сценічний костюм, сценічна культура.
Маленькі таланти оцінювало компетентне журі, головою якого було запрошено композитора, співака, члена Національної Ліги композиторів України Ігоря Білика ( м.Мукачево). Членами журі були: композитор, музикант, член Національної Ліги композиторів України Ігор Середа, начальник відділу освіти Воловецької РДА Марія Полянчич, начальник відділу культури і туризму Воловецької РДА, викладач вокалу Валентина Созанська, методист ЦПРДТ Марія Рудейчук.
З підсумками журі, переможцями стали :
Номінація 6-9 років
Дипломом першого ступеня нагороджено Кробинець Наталію, 9 років, Воловецька ЗОШ І-ІІІ ст..
Дипломом другого ступеня – Кондрич Марійку, 9 років, Верб»язька ЗОШ І-ІІ ст..
Дипломом третього ступеня - Брунцвик Діану, 8 років, ЦПРДТ
Григу Христину, 9 років, Верхньоворітська ЗОШ І-ІІІ ст..

Номінація 10-12 років
Дипломом першого ступеня нагороджено Григу Тетяну, 11 років, Верхньоворітська ЗОШ І-ІІІ ст..
Дипломом другого ступеня – Кондрич Тетяну, 12 років, Верб»язька ЗОШ І-ІІ ст..
Дипломом третього ступеня - Бурдюха Владислава,12 років, Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст..
Романюк Андріану, 11 років, Скотарська ЗОШ І-ІІ ст..
В номінації 13-14 років переможців не було визначено.
Номінація 15-17 років
Дипломом першого ступеня нагороджено Лохаївську Аліну, 15 років, ЦПРДТ (Воловецька ЗОШ І-ІІІ ст..)
Дипломом другого ступеня – Чекету Мар’яну, 16 років, Нижньоворітська школа-інтернат.
Дипломом третього ступеня - Біркович Тетяну, 15 років, Нижньоворітська ЗОШ І-ІІІ ст..
Гран-прі конкурсу вручено Бляшко Мар’яні з Нижньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст.
Всі інші учасники від імені журі отримали подяки за участь у ІІІ районному конкурсі естрадної пісні "Крок до зірок», а від Центру позашкільної роботи і дитячої творчості та відділу освіти – подарунки.
Після конкурсної програми, голова журі Ігор Білик привітав всіх учасників свята з новорічно-різдвяними святами, побажав юним талантам рости і розвиватися , удосконалювати свою співочу майстерність, працювати над постановкою голосу, підбором репертуару, індивідуальною манерою виконання естрадної пісні.
На святі також виступив хореографічний колектив ЦПРДТ, який працює на базі Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст..та молодша хореографічна група школи (Керівник Сличко О.Я.), які продемонстрували глядачам сюжетні танці – «Солодка мозаїка » та «Щеня», а вокальний ансамбль «Ромашки» ЦПРДТ, який працює на базі Верб»язької ЗОШ І-ІІ ст.. ( Керівник Паньків Т.І.) виконав пісню «Ромашки».
Завершили виступ гості свята. Юна співачка Христина Митрович із Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст.. в переддень різдвяно-новорічних свят виконала колядку « Дивная новина».
Оплесками зустрів зал іншу співачку, юну «зірочку» із Воловця Василинку Середу, яка чудово виконала пісню із репертуару Ані Лорак «Shady lady». Ця талановита дівчинка вже має багато нагород за участь у різноманітних конкурсах виконавців естрадної пісні, і за словами Ігоря Білика, може брати участь в будь-якому престижному конкурсі .
Будемо сподіватися, що наша верховинська земля, яка є такою багатою на таланти, подарує не одного співака чи співачку Україні, а ціле сузір’я зірок.
Фоторепортаж із свята.

Дітей вітають голова Воловецької РДА Михайло Реблян та начальник відділу освіти Марія Полянчич

Ведучі- Аліна Лохаївська, Наталія Повідайчик, діти -янголята - Валентина Тичка, Галина і Богдана Яким та хор Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст.

Голова РДА Михайло Реблян та начальник відділу освіти Марія Полянчич під час свята

Аліна Лохаївська,15 років, ЦПРДТ(Воловецька ЗОШ І-ІІІ ст.)

Журі конкурсу: голова журі - Ігор Білик, члени журі- Марія Полянчич, Валентина Созанська, Ігор Середа, Марія Рудейчук під час конкурсу

Діана Брунцвик, 8 років, ЦПРДТ (Воловецька ЗОШ І-ІІІ ст)

Гостя свята, Василина Середа, Воловецька ЗОШ І-ІІІ ст.

Наталія Кробинець, 9 років, Воловецька ЗОШ І-ІІІ ст.

Марійка Кондрич, 9 років, Верб"язька ЗОШ І-ІІ ст.

Юрій Шипович, 12 років, ЦПРДТ (Воловецька ЗОШ І-ІІІ ст)

Молодша група хореографічного колективу Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст.

Хореографічний колектив ЦПРДТ (Верхньоворітська ЗОШ І-ІІІ ст.).Керівник Оксана Сличко.
Костюми виготовлені з обгорток цукерок вчителькою школи Ганною Дзямко

У залі під час свята

Яна Ледней, 12 років, ЦПРДТ ( Воловецька ЗОШ І-ІІІ ст)

Святкування Дня молоді у Воловці

Радісне свято для юні Воловеччини, яка була головною дійовою особою, відбулося 28 червня у гірському селищі Воловець. Для молоді лунали слова привітань від голови райдержадміністрації Михайла Івановича Ребляна, голови районної ради Мирослава Васильовича Щербея, селищного голови Михайла Михайловича Яремчука. Керівники владних структур вручили кращим фахівцям грамоти від районної ради і райдержадміністрації.

Силами молодих аматорів мистецтва Центру позашкільної роботи та дитячої творчості, Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст.. районного Будинку культури підготовлено чудову концертну програму, яка складалася з двох відділень.

Прихильники і шанувальники пісні спробували свої таланти в конкурсі «Караоке», вміло організованому працівниками культури.

Для любителів спортивних змагань відбулися турніри з футболу, шашок, шахмат, а для любителів повеселитися і позмагатися в ерудиції, спритності, танцях – розважальні ігри та конкурси.

Численних гостей свята гостинно пригощали кафе під відкритим небом, пропонуючи смачні страви закарпатської, української та венгерської кухні.

Урочисте, радісне свято зібрало на стадіоні, де проходило масове дійство, представників різник поколінь.

Реклама, оголошення

Шановні волівчани!
Тут може бути ваша реклама чи оголошення. Пишіть нам на e-mail : cevolovets@blogspot.com

Volovets, Transcarpathian Region, Ukraine