Зустріч голови Воловецької РДА Михайла Ребляна з педагогічною громадськістю району

10 грудня 2008 року у Центрі позашкільної роботи та дитячої творчості відбулася зустріч педагогічної громадськості з головою Воловецької райдержадміністраці Ребляном Михайлом Івановичем, на якій були присутні начальник відділу освіти Полянчич Марія Андріївна, директори початкових та загальноосвітніх шкіл, завідуючі дитячими садками району. Були підведені підсумки роботи в освітній галузі на 2008 році та окреслені напрямки розвитку соціально-культурної сфери на наступний рік.
Керівник району відмітив позитивні зміни, які відбулися у сфері освіти за останні роки.
Стабілізувалась ситуація в дошкільній освіті. Протягом минулого року на цілорічне функціонування переведено 9 сезонних сільських ДНЗ, відкрито 1 додаткову групу у Воловецькому ДНЗ №4. Днями відновлено роботу дошкільного закладу в с. Абранка. В наступному році заплановано відновлення роботи Буковецькго ДНЗ та відкриття додаткових груп у тих дошкільних установах, де групи переповнені, насамперед у селах Завадка, Гукливий, Лази, Н.Ворота, В.Ворота.
Михайло Іванович подякував керівникам шкіл за проведені ремонти, зміцнення матеріальної бази, газифікацію котелень в смт.Воловець, с.Канора. Він запевнив, що і надалі діяльність районної влади буде спрямована на покращення умов навчання та виховання школярів.
Директор Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст.. Пацьо Михайло Андрійович висловив щиру подяку керівництву району та області за вирішення питання завершення будівництва та введення в експлуатацію автономних котелень.
Саме завдяки сприянню М.І.Ребляна та заступника голови Закарпатської ОДА Балоги І.І. в найкоротші строки було подане тепло в школу та Центр позашкільної роботи і дитячої творчості.
Директор віддаленої від райцентру високогірної Розтоцької школи-садка Савчин Г.Ю. подякувала керівництву району за сприяння у проведенні капітального ремонту школи.
Протягом десятка років внаслідок зсувів ґрунту будівля зазнала руйнації. І тільки тепер зроблено укріплення фундаменту та проведено ремонт класних приміщень, ігрової кімнати та харчоблоку за рахунок субвенції з обласного бюджету.
Далі Михайло Іванович привітав керівників освітніх закладів з наступаючими новорічно-різдвяними святами і передав солодкі подарунки для всієї малечі та учнів шкіл району від керівника секретаріату Президента України Віктора Івановича Балоги.

Голова РДА Реблян М.І. також відвідав клас – музей у Центрі позашкільної роботи, комп’ютерний клас та кабінети для занять гуртків. Він пообіцяв посприяти, щоби у наступному році покращити матеріально-технічну базу Центру.




Святкування Дня молоді у Воловці

Радісне свято для юні Воловеччини, яка була головною дійовою особою, відбулося 28 червня у гірському селищі Воловець. Для молоді лунали слова привітань від голови райдержадміністрації Михайла Івановича Ребляна, голови районної ради Мирослава Васильовича Щербея, селищного голови Михайла Михайловича Яремчука. Керівники владних структур вручили кращим фахівцям грамоти від районної ради і райдержадміністрації.

Силами молодих аматорів мистецтва Центру позашкільної роботи та дитячої творчості, Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст.. районного Будинку культури підготовлено чудову концертну програму, яка складалася з двох відділень.

Прихильники і шанувальники пісні спробували свої таланти в конкурсі «Караоке», вміло організованому працівниками культури.

Для любителів спортивних змагань відбулися турніри з футболу, шашок, шахмат, а для любителів повеселитися і позмагатися в ерудиції, спритності, танцях – розважальні ігри та конкурси.

Численних гостей свята гостинно пригощали кафе під відкритим небом, пропонуючи смачні страви закарпатської, української та венгерської кухні.

Урочисте, радісне свято зібрало на стадіоні, де проходило масове дійство, представників різник поколінь.

Реклама, оголошення

Шановні волівчани!
Тут може бути ваша реклама чи оголошення. Пишіть нам на e-mail : cevolovets@blogspot.com

Volovets, Transcarpathian Region, Ukraine