Витрати продуктів на одну порцію:
квасоля суха 102 гр.,
борошно пшенична 5 гр.,
цмбуля 50 гр.,
соняшникова олія 15 гр.,
часник 5 гр.,
сіль 3 гр.,
перець червоний мелений 1 гр.
Квасолю намочують на 5-6 годин. Варять у підсоленій воді до готовності й протирають.
Борошно злегка пассируют на соняшниковому маслі, додають дрібно нарізаний лук, тушують до рум'яного кольору, посипають червоним меленим солодким перцем і швидко розмішують. Потім вливають ледве - ледве води й, помішуючи, доводять до кипіння. Пассированную борошно з луком змішують із потертої квасолі, заправляють розтертий часником і доводять до готовності.
Готову квасолю укладають на тарілку гіркою й подають на стіл гарячої.
Святкування Дня молоді у Воловці
Радісне свято для юні Воловеччини, яка була головною дійовою особою, відбулося 28 червня у гірському селищі Воловець. Для молоді лунали слова привітань від голови райдержадміністрації Михайла Івановича Ребляна, голови районної ради Мирослава Васильовича Щербея, селищного голови Михайла Михайловича Яремчука. Керівники владних структур вручили кращим фахівцям грамоти від районної ради і райдержадміністрації.
Силами молодих аматорів мистецтва Центру позашкільної роботи та дитячої творчості, Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст.. районного Будинку культури підготовлено чудову концертну програму, яка складалася з двох відділень.
Прихильники і шанувальники пісні спробували свої таланти в конкурсі «Караоке», вміло організованому працівниками культури.
Для любителів спортивних змагань відбулися турніри з футболу, шашок, шахмат, а для любителів повеселитися і позмагатися в ерудиції, спритності, танцях – розважальні ігри та конкурси.
Численних гостей свята гостинно пригощали кафе під відкритим небом, пропонуючи смачні страви закарпатської, української та венгерської кухні.
Урочисте, радісне свято зібрало на стадіоні, де проходило масове дійство, представників різник поколінь.
Реклама, оголошення
Шановні волівчани!Тут може бути ваша реклама чи оголошення. Пишіть нам на e-mail : cevolovets@blogspot.com
Volovets, Transcarpathian Region, Ukraine