Святкування Дня молоді та Дня конституції у Воловці

27 червня на стадіоні "Авангард" у Воловці відбулося свято з нагоди Дня молоді та Дня конституції.
До цього свята на стадіоні виконані ремонтні роботи, що значно покращили зручності перш за все для спортсменів та глядачів.
Присутніх привітали голова РДА В.В.Ковбаско, голова райради В.М.Култан, селищний голова М.М.Яремчук.
Були проведені спортивні змагання та ігри, а молоді таланти радували волівчан та гостей селища своїми талантами. Це юні співаки, танцюристи, виконавці розмовного жанру із Верб"язької, Біласовицької, Канорської ЗОШ І-ІІ ст., школи -інтернату, Верхньоворітської, Нижньоворітської, Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст, Центру позашкільної роботи та дитячої творчості.
Відвідувачі свята мали можливість також оглянути пересувну виставку робіт талановитих дітей - художників району, яку організував Центр позашкільної роботи та дитячої творчості.
На запрошення РДА у Воловець приїхав народний артист України, улюбленець публіки Степан Гіга з дочкою та сином, співом яких мали можливість насолоджуватися мешканці району. У концерті Стапана Гіги взяла участь також і наша зірочка, переможниця всеукраїнських та міжнародних конкурсів "Талановиті діти України" в м.Києві, "Зоряні мости" в Євпаторії, "Сузір'я зірок" в Ужгороді та багатьох інших престижних конкурсах Марійка Монда.



Ведучі свята - методисти РБК

Голова РДА В.Ковбаско, голова райради В.Култан, селищний голова М.Яремчук

Нагородження грамотою та грошовою премією керівника хореографічного колективу "Ренесанс" Центру позашкільної роботи Л.Полажинець

Хореографічний гурт "Ренесанс" Центру позашкільної роботи

Під час концерту

Марійка Монда, Біласовицька ЗОШ І-ІІ ст.


Степан Гіга та керівництво району

Народний артист України Степан Гіга

Ганна Коваль, учениця Воловецької ЗОШ І-ІІІ ст.

Хореграфічний гурт "Ренесанс" Центру позашкільної роботи

Педагогічні працівники центру позашкільної роботи Т.Тидір, М.Рудейчук, Л.Полажинець, Л.Чорней та начальник відділу освіти М.Полянчич під час концерту.

Виставка малюнків дітей району

Святкування Дня молоді у Воловці

Радісне свято для юні Воловеччини, яка була головною дійовою особою, відбулося 28 червня у гірському селищі Воловець. Для молоді лунали слова привітань від голови райдержадміністрації Михайла Івановича Ребляна, голови районної ради Мирослава Васильовича Щербея, селищного голови Михайла Михайловича Яремчука. Керівники владних структур вручили кращим фахівцям грамоти від районної ради і райдержадміністрації.

Силами молодих аматорів мистецтва Центру позашкільної роботи та дитячої творчості, Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст.. районного Будинку культури підготовлено чудову концертну програму, яка складалася з двох відділень.

Прихильники і шанувальники пісні спробували свої таланти в конкурсі «Караоке», вміло організованому працівниками культури.

Для любителів спортивних змагань відбулися турніри з футболу, шашок, шахмат, а для любителів повеселитися і позмагатися в ерудиції, спритності, танцях – розважальні ігри та конкурси.

Численних гостей свята гостинно пригощали кафе під відкритим небом, пропонуючи смачні страви закарпатської, української та венгерської кухні.

Урочисте, радісне свято зібрало на стадіоні, де проходило масове дійство, представників різник поколінь.

Реклама, оголошення

Шановні волівчани!
Тут може бути ваша реклама чи оголошення. Пишіть нам на e-mail : cevolovets@blogspot.com

Volovets, Transcarpathian Region, Ukraine