Відзначення Дня Державного Прапора України у Воловці

23 серпня о 9.30 біля пам’ятника Т.Г.Шевченку у Воловці відбулася урочиста церемонія підняття Державного прапора України.
Урочисту церемонію розпочав спеціаліст оргвідділу Воловецької РДА Іван Щербей, а далі почергово виступили з короткими привітальними словами голова Воловецької РДА Михайло Реблян, голова Воловецької районної ради Олександр Биркович, голова крайової управи товариства «Просвіта» Юрій Вішован.
Право підняття прапора надали Ігорю Столярчуку та Любові Волошин.
Керівники району поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченку.
Вперше жовто-блакитний прапор над Воловцем замайорів весною 1990 року, який встановив Петро Мадяр, житель селища Воловець, над приміщенням тодішнього райкому партії.
Державний Прапор – один з трьох офіційних державних символів, що символізують суверенітет держави. Державний Прапор України – стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольору із співвідношенням ширини прапора до його довжини 2:3.
Значення синього та жовтого кольорів на прапорі традиційно трактують як поєднання чистого, мирного безхмарного неба, що простягнулося над жовтим кольором хлібного лану – символу мирної праці і достатку.
Державний Прапор України затверджено Постановою Верховної Ради України від 28 січня 1992 р.
Український прапор втілює, за словами президента нашої держави Віктора Ющенка , національний дух і стійкість волі. Це символ нашої незалежності, соборності, єдності ідеалів, жива історична пам'ять і гордість народу.
Державний прапор України піднято
Виступ голови Воловецької РДА Михайла Ребляна
Право підняти прапор надано Ігорю Столярчуку та Любові Волошин
Виступ голови крайової управи товариства "Просвіта" Юрія Вішована
Вітає всіх присутніх з святом голова Воловецької районної ради Олександр Биркович
Керівники району покладають квіти до пам"ятника Т.Г.Шевченка
Працівники віддлу освіти на урочистому мітингу: начальник відділу освіти М.Полянчич, логопед М.Волошин, спеціаліст Ю.Тегза
Громадськість селища та району на мітингу
Перед початком урочистостей
Державні правпори піднято над всіма державними установами району

Святкування Дня молоді у Воловці

Радісне свято для юні Воловеччини, яка була головною дійовою особою, відбулося 28 червня у гірському селищі Воловець. Для молоді лунали слова привітань від голови райдержадміністрації Михайла Івановича Ребляна, голови районної ради Мирослава Васильовича Щербея, селищного голови Михайла Михайловича Яремчука. Керівники владних структур вручили кращим фахівцям грамоти від районної ради і райдержадміністрації.

Силами молодих аматорів мистецтва Центру позашкільної роботи та дитячої творчості, Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст.. районного Будинку культури підготовлено чудову концертну програму, яка складалася з двох відділень.

Прихильники і шанувальники пісні спробували свої таланти в конкурсі «Караоке», вміло організованому працівниками культури.

Для любителів спортивних змагань відбулися турніри з футболу, шашок, шахмат, а для любителів повеселитися і позмагатися в ерудиції, спритності, танцях – розважальні ігри та конкурси.

Численних гостей свята гостинно пригощали кафе під відкритим небом, пропонуючи смачні страви закарпатської, української та венгерської кухні.

Урочисте, радісне свято зібрало на стадіоні, де проходило масове дійство, представників різник поколінь.

Реклама, оголошення

Шановні волівчани!
Тут може бути ваша реклама чи оголошення. Пишіть нам на e-mail : cevolovets@blogspot.com

Volovets, Transcarpathian Region, Ukraine