Салат по-закарпатському

Склад: 300 г в'яленої вирізки, 170 г окосту, 3 картоплини, 200 г зеленого горошку, 2 - 3 солоних огірки, 2 морквини, 2 яйця, 150 г майонезу, сіль, зелень. Для 1 кг вирізки: 50 г солі, 5 горошин чорного перцю, 50 г аджики, 30 г меленого червоного перцю, 50 г часнику

Приготування: Солоні огірки, відварені картоплю, моркву та варені яйця, окіст нарізують дрібними шматочками, додають зелений горошок, майонез, сіль і старанно перемішують. Підготовлений салат укладають гіркою на блюдо або в салатник, навколо обкладають тонко нарізаними шматочками в'яленого м'яса, прикрашають яйцем, овочами, зеленню. Приготування в'яленої вирізки. Яловичу вирізку зачищають, кожний кусок натирають сіллю з чорним перцем, укладають в емальовану посудину, ставлять на 10-12 днів у прохолодне місце, щодня перевертаючи. Просолену вирізку підвішують у провітрюваному приміщенні для підсихання. Після того, як на поверхні утвориться суха кірочка, кожний кусок обмазують сумішшю аджики, часнику та червоного перцю, повторюючи цю операцію 3 - 4 рази протягом 10 - 12 днів.

Святкування Дня молоді у Воловці

Радісне свято для юні Воловеччини, яка була головною дійовою особою, відбулося 28 червня у гірському селищі Воловець. Для молоді лунали слова привітань від голови райдержадміністрації Михайла Івановича Ребляна, голови районної ради Мирослава Васильовича Щербея, селищного голови Михайла Михайловича Яремчука. Керівники владних структур вручили кращим фахівцям грамоти від районної ради і райдержадміністрації.

Силами молодих аматорів мистецтва Центру позашкільної роботи та дитячої творчості, Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст.. районного Будинку культури підготовлено чудову концертну програму, яка складалася з двох відділень.

Прихильники і шанувальники пісні спробували свої таланти в конкурсі «Караоке», вміло організованому працівниками культури.

Для любителів спортивних змагань відбулися турніри з футболу, шашок, шахмат, а для любителів повеселитися і позмагатися в ерудиції, спритності, танцях – розважальні ігри та конкурси.

Численних гостей свята гостинно пригощали кафе під відкритим небом, пропонуючи смачні страви закарпатської, української та венгерської кухні.

Урочисте, радісне свято зібрало на стадіоні, де проходило масове дійство, представників різник поколінь.

Реклама, оголошення

Шановні волівчани!
Тут може бути ваша реклама чи оголошення. Пишіть нам на e-mail : cevolovets@blogspot.com

Volovets, Transcarpathian Region, Ukraine