Моє фото

Центр позашкільної роботи

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Свято для дітей в ТОВ «Полімертехніка»

Справжнє свято організували керівники гуртків Центру позашкільної роботи зі своїми вихованцями в ТОВ «Полімертехніка».
Теплі і дружні стосунки вихованців, керівників Центру позашкільної роботи та дитячої творчості пов"язуть з керівництвом цього підприємства.
Восени вихованці старшої групи хореографічного колективу від керівництвом педагога - організатора ЦПРДТ І.Середою взяли активну участь у акції «Зробимо наше селище туристичним», яку організували директор підприємства М.М.Дербаль та уповноважений менеджер з якості В.М.Петрова.
Діти малювали карпатські краєвиди, пори року, дерев"яні храми на паркані біля полімер техніки. Нагородою для юних художників були солодощі, дипломи та найціннішим подарунком від ТОВ «Полімертехніка» стало пошиття концертних костюмів для сучасного танцю.
А от на святі, яке пройшло перед Миколаєм, всі учасники вже мали можливість помилуватися виконанням сучасних танців в нових костюмах.
У концерті взяли участь також вихованці студії естрадного співу ( керівник М.Калитич) , старшої і середньої групи хореографічного колективу (Керівник Л.Полажинець) , ведучі свята у ролях Діда Мороза і Снігурочки – А.Лохаївська та І.Сличко ( керівник М.Рудейчук) , привітальна група (керівник Л.Чорней).
Фоторепортаж Тетяни Тидір, керівника гуртків Центру

















ТОВ „Полімер-Техніка” засноване як приватне підприємство в червні 1996 року.
Фірма знаходиться в смт. Воловець на Закарпатті (західний регіон України) на відстані 100 км від словацького, угорського та 150 км від польського кордонів біля міжнародної магістралі Чоп-Львів-Київ. Через Воловець пролягає залізниця міжнародного сполучення Прага Київ Москва.

Виробнича діяльність підприємства здійснюється в підприємницьких групах AG COMPLEX HOLDING, Швейцарія.

Нашими замовниками, а також професійними радниками з питань менеджменту нових та поточних проектів є: DELPHI Neumarkt – Німеччина, CHERRY Klasterec – Чехія, HEFRA Vrable, HEFRA D.C. – Словакія, TENTE-ROLLEN GmbH Wermelskirchen – Німеччина, AMHENOL-TUCHEL-ELECTRONICS GmbH Ostrov – Чехія.

Головними напрямками діяльності фірми є виготовлення продукції для автомобільної промисловості, електронної промисловості, транспортних засобів та виробів з пластмаси.

ТОВ "Полімер-Техніка" пропонує Вам додаткові послуги.
Для наших замовників, інвесторів, партнерів підприємство має в наявності чотири розкішні номери, кухню та дві кімнати відпочинку. Це дозволить Вам в будь-який час приїхати до нас з візитом. Після трудового дня Ви зможете гарно і спокійно відпочити, підготуватися до продуктивної праці на наступний день. Туристи і гості Воловецького району також зможуть відвідати наш завод і відпочити.
Ми забезпечуємо Вам безпровідний Інтернет (Wi-Fi) та супутникове телебачення з більш ніж 800 каналами на різних мовах світу. В приміщенні заводу знаходиться кафе, де у будь-який час можна замовити поживний сніданок, ситний обід, легку вечерю, зарядитися енергією на цілий день.
Підприємство може забезпечити Вам цікаву екскурсію по мальовничим горам Воловеччини, по історичним місцям, що допоможе Вам проникнутися духом Карпат, стати частинкою цього прекрасного куточку на землі.

Також наше підприємство надає конференц-зал для проведення нарад та семінарів.

Телефони для довідок:
+38 (050) 3721650,+38 (050) 3721660
Адреса:

Україна, 89100, Воловець,
вул.Суворова, 1

Факс:
+380 (3136) 22570

Докладніше на сайті підприємства : http://www.poltech.com.ua/index-ua.php

Святкування Дня молоді у Воловці

Радісне свято для юні Воловеччини, яка була головною дійовою особою, відбулося 28 червня у гірському селищі Воловець. Для молоді лунали слова привітань від голови райдержадміністрації Михайла Івановича Ребляна, голови районної ради Мирослава Васильовича Щербея, селищного голови Михайла Михайловича Яремчука. Керівники владних структур вручили кращим фахівцям грамоти від районної ради і райдержадміністрації.

Силами молодих аматорів мистецтва Центру позашкільної роботи та дитячої творчості, Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст.. районного Будинку культури підготовлено чудову концертну програму, яка складалася з двох відділень.

Прихильники і шанувальники пісні спробували свої таланти в конкурсі «Караоке», вміло організованому працівниками культури.

Для любителів спортивних змагань відбулися турніри з футболу, шашок, шахмат, а для любителів повеселитися і позмагатися в ерудиції, спритності, танцях – розважальні ігри та конкурси.

Численних гостей свята гостинно пригощали кафе під відкритим небом, пропонуючи смачні страви закарпатської, української та венгерської кухні.

Урочисте, радісне свято зібрало на стадіоні, де проходило масове дійство, представників різник поколінь.

Реклама, оголошення

Шановні волівчани!
Тут може бути ваша реклама чи оголошення. Пишіть нам на e-mail : cevolovets@blogspot.com

Volovets, Transcarpathian Region, Ukraine