Моє фото

Центр позашкільної роботи

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Змагання зі спортивного орієнтування на Воловеччині

На Воловеччині за складних погодних умов пройшли змагання зі спортивного орієнтування за програмою IV зимових спортивних ігор молоді Закарпаття.

Під час урочистого відкриття, що відбулося на центральній вулиці селища перед будівлею місцевої школи, учасників привітали заступник голови райдержадміністрації Василь Панасович, завідувач відділу молоді і спорту Ярослав Комарницький, представник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Василь Марків. Палку підтримку воловецькій команді оплесками виразили численні глядачі, адже більшість членів місцевої збірної складають учні саме селищної школи. У першому номері програми на стрімких схилах гори Сотка розіграли нагороди на спринтерських дистанціях. У категорії юніорок (серед спортсменок не старших 20 років) поза конкуренцією була майбутній педагог з Мукачева, студентка гуманітарно-педагогічного інституту, кандидат у майстри спорту Олександра Касьянова, яка стала чемпіонкою з відчутною перевагою, випередивши найближчу з 13 суперниць – хустянку Ольгу Лехман – на дві з половиною хвилини! Бронзову медаль вручено десятикласниці Пилипецької ЗОШ Оксані Пиринець – кандидату у майстри спорту з лижних гонок. Серед юніорів на двокілометровій дистанції, що проходила стрімкими схилами гори Сотка, переможцем серед 24 суперників став 20-річний кандидат у майстри спорту, працівник ТОВ «Космос-екстрим» з Ужгороду Ференц Гутлебет. Поступившись лідеру одинадцятьма секундами срібну медаль виборов 18-річний першокурсник Мукачівського технологічного інституту Сергій Расчупкін, а з третім результатом фінішував Михайло Бігар, що навчається у Воловецькому технічному ліцеї. В іншій віковій категорії (серед спортсменок не старших 16 років), де змагалося 19 дівчат п’єдестал пошани повністю «окупували» представники команди господарів: переможницею стала Марія Дзямко із Скотарської ЗОШ, а друге та третє місця зайняли учениці Воловецької одинадцятирічки Катерина Попова та Наталія Мадяр. У змаганнях серед юнаків цього віку на дистанцію вийшло 29 спортсменів. Переміг Євген Сиротов з команди Мукачівського району, срібну нагороду вручено Андрію Соханичу – учню ужгородської лінгвістичної гімназії, а бронзову – девятикласнику ЗОШ із Воловця Івану Мацовці.

Наступного дня визначали переможців на середніх дистанціях. Додаткове випробування спортсменам влаштувала негода. За ніч різко впала температура, обледенілий грунт вкрив шар снігу. На старті, що знаходився вище перевалу Менчіл, розігралася справжня завірюха. Видимість часом становила лише кілька десятків метрів. Та жоден з юних орієнтувальників не відмовився від випробування і більшість успішно подолала складну дистанцію, фінішувавши на головній вулиці селища. Серед 16-річних перемогу святкувала представниця Міжгірщини Руслана Кінаш – учениця ЗОШ з Келечина, її однокласниця Андріана Химинець стала бронзовою призеркою, а срібну медаль знов виборола Катерина Попова з Воловця. В змаганнях юнаків другу підряд перемогу одержав Євген Сиротов, основними конкурентами якого цього разу були мукачівець Олександр Касьянов (ЗОШ № 11) – друге місце, та волівчанин Василь Федьо – 3 місце. У старшій віковій категорії ще одне «золото» для родини Касьянових принесла Олександра, знов впевнено перемігши й на чотирикілометрівці. Друге місце посіла Оксана Пиринець, а третє – Ольга Лехман. Серед юніорів кращі результати показали студенти МТІ Сергій Расчупкін (переможець) і Ростислав Янкович (срібло), та ужгородець Олег Коваль (клуб «Банзай-РА» - бронза).

Всім призерам ігор було вручено медалі та дипломи від обласної федерації спортивного орієнтування та спортуправління ОДА, приємною несподіванкою для переможців стали призи, що їх надали місцеві підприємці – Василь Бабинець, Віталій Куля, Василь Сличко та Віталій Шикут. А переможцями у командному заліку стали збірні команди Міжгірського (тренери В.Коваль і М.Боровков) та Воловецького (тренери А.Мельник і В.Калитич) районів та міста Мукачева (тренери О.Цепурдей і Р.Касьянов), далі розмістилися команди Рахівщини, Ужгороду, Хустського та Мукачівського районів, міста Хуста.

– Ми й не сподівалися на перемогу, – сказала після нагородження капітан Міжгірської команди Оксана Пиринець, – адже часто буваємо на спільних зборах з мукачівцями та ужгородцями, їхні тренери допомагають нам опанувати секрети цього виду спорту і ми знаємо про їхню перевагу. Та цього разу з-за епідемії грипу багато сильних суперників залишилися вдома, а нам – пощастило! Бажаємо друзям швидкого одужання і спільних перемог у складі збірної команди Закарпаття на всеукраїнському рівні. Змагання вдалися!
Вітаємо збірну команду Воловецького району з перемогою!!!!
Відкриття змагань

Переможці
Вболівальники та учасники збірної команди Воловецького району під час відкриття змагань
Олександра Касьянова на дистанції
Сергій Расчупкін під час змагань

Фіглі

— Но чуєш,був’ім у Іспанії недавно, ай там на кориді видів’им, як єнного боввана бик ізджемигав гет на нич!
— Пак за што???
— Но поникав’бимся на тя, кіби тобі перед писком комуняцьким прапором махали!

---

Рус у лісі дубовий гриб ,а коло него мухомор. Тай каже мухомор. Дораз прийдуть грибарі,тай вурвуть тя із корінем, тай дому понесуть. А дома зробять із тебе мачанку. На шо му дубовий каже. Грибарі прийдуть мене може і не увидять,а ти по мордяці топанком точно дустанеш.

Іван хворій мамі:
- Мамо рибу хочете?
- Хочу синку, хочу
- Но так пак ідіть і наловіть собі
- Но айбо я хвора
- Но тогди лежіть і не говоріть дурноє

Анекдот: Сів закарпатець на залізну лавицю у Будапешті, а там така спека, що припік заднє місце.
Тут до нього підходить англієць і питає
- Дую спік інгліш!
Наш каже:
- Нє, я спік гузицю.



Сидят два кумове один каже :
- наливай
другий каже :
жона спрятала самогон
а ти води налий та думай що самогон пєш
но-тай другий кум устає тай як плесне кумови ,а тот за што? пак ми думайме, що пянісьме.

мив украенець золоту рібу,а она йому каже.-що бісь не попросив у сусіда буде у два раз майбуш. Ухопився за голову та каже - виколупай мені один глаз...


Стрічавуться двое цімборів, еден го звідать:
-Як твоя жона поживае?
-Йой моя жона ангел!
-А моя закляла би ся - іще жие!

СЛОВНИЧОК-БЛУДНИЧОК
У Русина-Прадід
у Українця-праЩУР УЖАС !!!
Цилю! Реклик у тя повужвареный,
нагавиці непотеглазовані,
топанкы непокефовані тай
цімборы у тя якісь недуйдаві.
Хто крім Русина зрозумів
вишенаписане???


Прийшов аде раз кум до кума тай каже:
-куме, а твої свіні курять?
-таде куме, ачий ще не подуріли;
-но та тоди куме, у тебе стайня горить!

http://transatlas.com.ua/index.php?what=humor&mode=20ka

Святкування Дня молоді у Воловці

Радісне свято для юні Воловеччини, яка була головною дійовою особою, відбулося 28 червня у гірському селищі Воловець. Для молоді лунали слова привітань від голови райдержадміністрації Михайла Івановича Ребляна, голови районної ради Мирослава Васильовича Щербея, селищного голови Михайла Михайловича Яремчука. Керівники владних структур вручили кращим фахівцям грамоти від районної ради і райдержадміністрації.

Силами молодих аматорів мистецтва Центру позашкільної роботи та дитячої творчості, Верхньоворітської ЗОШ І-ІІІ ст.. районного Будинку культури підготовлено чудову концертну програму, яка складалася з двох відділень.

Прихильники і шанувальники пісні спробували свої таланти в конкурсі «Караоке», вміло організованому працівниками культури.

Для любителів спортивних змагань відбулися турніри з футболу, шашок, шахмат, а для любителів повеселитися і позмагатися в ерудиції, спритності, танцях – розважальні ігри та конкурси.

Численних гостей свята гостинно пригощали кафе під відкритим небом, пропонуючи смачні страви закарпатської, української та венгерської кухні.

Урочисте, радісне свято зібрало на стадіоні, де проходило масове дійство, представників різник поколінь.

Реклама, оголошення

Шановні волівчани!
Тут може бути ваша реклама чи оголошення. Пишіть нам на e-mail : cevolovets@blogspot.com

Volovets, Transcarpathian Region, Ukraine